Gatsby Logo

Termeni si Conditii

Termeni și condiții

Putem actualiza Termenii și Condițiile noastre din când în când. Astfel, vi se recomandă să consultați periodic această pagină pentru orice modificări. Vă vom anunța orice modificare prin publicarea noilor Termeni și condiții pe această pagină. Aceste modificări sunt eficiente imediat după ce sunt postate pe această pagină.

Dacă aveți întrebări sau sugestii cu privire la Termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la support@muschilagreu.ro.

Termeni si Conditii de Folosire

MuschiLaGreu.ro ofera informatii, produse si servicii pe subiectele slabirii, cresterii in forta si masa musculara, nutritie, stil de viata sanatos, recuperarea si preventia durerilor si totul ce tine de obtinerea unui corp atragator si sanatos.

Prin vizitarea si folosirea acestui site esti automat de acord cu urmatorii termenii si urmatoarele conditiile impuse:

DISCLAIMER LEGAL

Tot continutul site-ului, a serviciilor oferite si absolut toate informațiile sunt furnizate „ca atare”, fără niciun fel de declarații sau garanții de orice fel, iar MuschiLaGreu.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierderi sau daune care rezultă din folosirea sau folosirea necorespunzătoare a acestui site indiferent de cauza cauza, teorie legală si indiferent dacă aceste prejudicii ar fi putut fi prevăzute.

Informațiile de pe acest site pot fi modificate fără notificare.

Disclaimer medical

Acest site web are caracter informativ. Autorul, Dragos Vlasie, nu este medic. Nimic din ce scriu nu este menit drept sfat medical. Nimic din ce scriu nu este menit să diagnostice, să trateze, să prevină sau să vindece orice boală sau vătămare pe care o puteți avea. Sugestiile care au funcționat pentru mine și pentru alții pot să nu funcționeze pentru circumstanțele dvs. specifice. Ridicarea greutăților are riscuri de acidentare ca in orice alte sporturi și este posibil să vă răniți la un moment dat. Deși cred că informațiile și sfaturile pe care le dau sunt actuale și de încredere, nu pot și nu fac nicio astfel de garanție. Consultați-vă cu medicul înainte de a încerca orice ați citit pe internet.

Drepturile de autor (Copyright)

Tot continutul disponibil pe acest site inclusiv designul, culorile, imaginile si textul, sunt protejate de legile internationale de copyright.

Publicarea continutul acestui site, a unor parti din continut sau a create continut derivativ fara acordul scris a lui Dragos Vlasie este stric interzisa.

Ne luam drepturile in serios si vom face tot posibilul pentru a pedepsi nerespectarea regulilor de copyright.